Ga voor zekerheid!

De 9 harde garanties van Mezzo lunch & zo

 

Om het u nog makkelijker te maken te kiezen voor een goede en betrouwbare lunchcateraar, introduceert Mezzo lunch & zo haar 9 garanties. 

Smaakgarantie

Alle producten waar wij mee werken zijn geselecteerd op smaak en kwaliteit. Dat betekent dat wij werken met producten van gerenommeerde A-merken zoals bijv. Delifrance (brood), Molco (brood), Reijpenaer (kaas), King Cuisine (salades) en de ambachtelijke producten van De Walhoeve (vleeswaren).

 

Tijdgarantie

Mezzo lunch & zo staat bekend om de stipte aflevering van uw bestelling op de door u gewenste locatie op de tijd die u aangegeven heeft.

 

Versgarantie

Wij leveren altijd vers gebakken brood. Alle baguettes, ciabatta’s e.d. bakken wij pas nadat we uw bestelling ontvangen hebben. Dit in tegenstelling tot veel andere lunchbezorgers, die ’s ochtends vroeg al vele stokbroden bakken in de hoop ze allemaal te verkopen.

 

 

 

 

 

Prijsgarantie

Mezzo lunch & zo is niet duurder dan andere aanbieders. Wanneer u hetzelfde product bij een andere lunchcateraar in Tilburg goedkoper aantreft, dan krijgt u het product voor diezelfde prijs. En alle prijzen op onze website zijn incl. BTW! Bovendien garanderen wij u dat wij voor grote bestellingen een extra scherpe offerte kunnen maken.

 

Bezorggarantie

In tegenstelling tot enkele andere lunchcateraars bezorgt Mezzo lunch & zo in heel Tilburg en enkele dorpen eromheen. Doe de postcodecheck op onze website en u ziet meteen of we ook bij uw bedrijf bezorgen!

 

Servicegarantie

Service met een hoofdletter S! Heeft u vragen of opmerkingen over ons assortiment of handige tips waarmee wij u en andere klanten verder kunnen helpen, dan kunt u ons altijd bellen of mailen. Wij gaan er meteen mee aan de slag.

 

 

 

 

 

Maatwerkgarantie

Hoewel wij niet alles wat wij kunnen leveren op deze website aanbieden, kunnen wij aan bijna al uw lunchcateringwensen voldoen, evt. in samenwerking met een van onze partners. Wilt u dus iets buiten onze vaste producten om, neem dan contact met ons op en wij maken een offerte voor u.

 

Kwaliteitsgarantie

Bent u niet helemaal tevreden over een product dat u bij ons besteld heeft, laat het ons meteen weten en wij lossen het in overleg met u op.

 

Veiligheidsgarantie

In onze keuken wordt gewerkt volgens strenge HACCP-normen voor voedselveiligheid. Deze worden geregeld gecontroleerd door de Nederlandse Voedsel- en   Warenautoriteit. Deze normen gelden uiteraard ook voor onze leveranciers, het vervoer en de opslag van de producten.

 

Mijn bestelling ()
U heeft nog geen producten in uw broodmandje
Subtotaal
BROODJES,
SALADES,
LUNCHES,
EN MEER
Check hier uw postcode.
Check of we ook gratis bij uw bedrijf bezorgen!
REGISTREER NU!
En laat je lunch op je bureau bezorgen
Onze 9 garanties
Kies voor zekerheid!
Proeflunch bestellen?
Probeer onze kwaliteit vrijblijvend!
Glutenvrije broodjes
Voor mensen met een glutenallergie!
Thuisbezorgd.nl
Gestopt met leveren