Smeer-het-zelf

Naast de schalen met klant-en-klaar belegde broodjes is het bij ons ook mogelijk om een zogenaamde 'smeer-het-zelf-lunch' te bestellen. Bij deze lunch zorgen wij voor een mand met verse broodjes en daarnaast een schaal met divers beleg, zowel kaas als vleeswaren als ook salades. Uiteraard zorgen we dan ook voor kuipjes boter, jam en chocoladepasta en een bakje met groene sla, komkommer en schijfjes tomaat voor de garnering van de broodjes. Zo kan iedereen nemen waar hij zin in heeft, zijn eigen voorkeur samenstellen.

Doordat iedereen zelf aan het buffet zijn eigen broodjes en beleg neemt, ontstaat er veel meer interactie tussen de lunchers. Zo staat men geregeld naast iemand anders aan het buffet, terwijl men aan een tafel meestal de gehele lunch naast een vaste buurman of -vrouw zit.

Aangezien een dergelijk lunchbuffet geheel naar uw eigen voorkeuren samengesteld kan worden, is het niet mogelijk om op voorhand een vaste prijs hiervoor te hanteren. Heeft u echter interesse in een dergelijk concept, neem dan contact met ons op, telefonisch via 013 - 5 448 448 of via e-mail (info@mezzolunch.nl). Op basis van uw wensen maken wij dan een passende offerte.

Mijn bestelling ()
U heeft nog geen producten in uw broodmandje
Subtotaal
BROODJES,
SALADES,
LUNCHES,
EN MEER
Check hier uw postcode.
Check of we ook gratis bij uw bedrijf bezorgen!
REGISTREER NU!
En laat je lunch op je bureau bezorgen
Onze 9 garanties
Kies voor zekerheid!
Proeflunch bestellen?
Probeer onze kwaliteit vrijblijvend!
Glutenvrije broodjes
Voor mensen met een glutenallergie!
Thuisbezorgd.nl
Gestopt met leveren